Om

Om

Jag som driver TaxSam hälsa heter Lize-Lotte Knutsson. Arbetar som gyminstruktör och med administration. Just nu är inne på mitt 53 år i livet och alltid varit intresserad av kost och friskvård.

2015 i samband med ett besök hos min Kiropraktor fick jag upp ögonen för Paleo kost. Paleo är en förkortning för begreppet paleolitisk näringslära. I grunden är det en livsstil och ett förhållningssätt till mat och hälsa som är baserad på kvalitén på maten du äter. Mat – kost från Evolutionen.

Evolution innebär miljontals år av utveckling.  Vår kropp är resultatet av en evolution under enorm tidsepok. Detta har avgjort vilken mat, vilket rörelsemönster och vilken psykosocial miljö du som människa är genetisk anpassad för. Evolutionen pågår ständigt men i mycket långsammare takt.

Som Jägare och Samlare under denna tid fick människan både träna och leta upp sin föda. Idag tar vi bilen till affären och lastar en kundvagn full. Mitt mål med denna kost och budskapet kring Paleo är att just Du ska få en inblick i vilka hälsosamma effekter Paleo och Lågkolhydratskost kan göra för dig. Dessutom får du energi över till träning samt att det ger många hälsosamma fördelar för dig och din kropp.

Hos mig som kostrådgivare kommer det inom kort finnas information om hur du bokar kostrådgivning, får recept, aktiviteter och andra spännande saker. Har du frågor funderingar maila mig i kontaktformuläret under fliken kontakt.

Välkommen till TaxSam Hälsa.

 

Lize-Lotte

Om TaxSam Hälsa

Ät och Träna dig frisk med glädje. Kostrådgivning,mat och träning. Inom Paleo och lågkolhydratskost.

TaxSam Hälsa i sociala medier

Kontakt

Epost: info@taxsamhalsa.se
Telefon: 076-102 33 36
Adress: TaxSam Hälsa, FriskCentralen Helheten, Norra Grev Rosengatan 3, 703 63 Örebro

Back to Top