27 april !

27 april !

Inga kommentarer till 27 april !

20150623Starta med Paleo – En smakfull intresseväckare om Paleo. Jag berättar om Paleo – Stenålderskost. Betoningen ligger på att äta den mat som naturen har skapat – ursprunglig kost. Paleo är fantastisk och vänder sig till människor i alla åldrar. Folk som går över på paleotisk kost märker främst mer daglig energi, bättre fokus och mindre sjukdomar. Vi pratar om kosten, recept och mitt jobb som kostrådgivare. I priset ingår en sötpotatissoppa med kokosgrädde och gott fröknäcke samt kaffe och kaka. Med dig hem får du också inköpslista och 2 veckors meny samt recept. Pris 490 kronor. Begränsat antal platser. Anmälan till 076-1023336 alt info@taxsamhalsa.se eller via fb.

Leave a comment

Om TaxSam Hälsa

Ät och Träna dig frisk med glädje. Kostrådgivning,mat och träning. Inom Paleo och lågkolhydratskost.

TaxSam Hälsa i sociala medier

Kontakt

Epost: info@taxsamhalsa.se
Telefon: 076-102 33 36
Adress: TaxSam Hälsa, FriskCentralen Helheten, Norra Grev Rosengatan 3, 703 63 Örebro

Back to Top