Kostrådgivning m m

Kostrådgivning m m

Inga kommentarer till Kostrådgivning m m

003

Att känna att man är igång – härligt. Igår hade jag min lilla invigning av min lokal/mottagning på Frisk Centralen Helheten. Irén stöttade mig med att bjuda in härliga gäster. Vi var ett mysigt gäng som åt lite smått och gott och diskuterade kring kosten. Intresse kring Paleo och lågkolhydratskosten är stort och det var många frågor och förhoppningsvis levererade jag svar. Den största och den oftast stora frågan är ”vad äter man när man inte äter bröd” . Oj det finns så mycket gott – omelett i alla former, pannakakor gjorda på kokosgrädde ägg och fiberhusk, gårdagens rester listan kan göras lång.

Är du intresserad av att boka kostrådgivning och komma i fin fin form till sommaren är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. Har du svårt att komma på besök så tar vi detta via telefon. Har du bara frågor – ring mig gärna.

Nu laddar vi med solsken och en ny fin dag.

 

Välkommen ! Lize-Lotte

076-1023336

mail info@taxsamhalsa.se

Leave a comment

Om TaxSam Hälsa

Ät och Träna dig frisk med glädje. Kostrådgivning,mat och träning. Inom Paleo och lågkolhydratskost.

TaxSam Hälsa i sociala medier

Kontakt

Epost: info@taxsamhalsa.se
Telefon: 076-102 33 36
Adress: TaxSam Hälsa, FriskCentralen Helheten, Norra Grev Rosengatan 3, 703 63 Örebro

Back to Top