1 april och inget skämt !

1 april och inget skämt !

Inga kommentarer till 1 april och inget skämt !

006

1 april !

En solig dag för drygt 1 år sedan blev starten på mitt egna Paleo-liv. Så här 1 år senare och 13 kilo mindre på vågen, utbildad kostrådgivare inom området och dessutom med mera kunskap känner jag mig stark och glad. Nu from 1 april har jag min alldeles egna fina lokal där är Du Välkommen att få din hjälp och stöd med kost, hälsa och träning. Vi är alla värda att må bra. Med kostens hjälp kan vi lindra många besvär, orka mera i vardagen och känna att träningen går lätt. Välkommen till mig på TaxSam Hälsa, FriskCentralen Helheten, Norra Grev Rosengatan 3 i Örebro. Telefon 076-1023336 mail: info@taxsamhalsa.se

 

Lize-Lotte

 

Leave a comment

Om TaxSam Hälsa

Ät och Träna dig frisk med glädje. Kostrådgivning,mat och träning. Inom Paleo och lågkolhydratskost.

TaxSam Hälsa i sociala medier

Kontakt

Epost: info@taxsamhalsa.se
Telefon: 076-102 33 36
Adress: TaxSam Hälsa, FriskCentralen Helheten, Norra Grev Rosengatan 3, 703 63 Örebro

Back to Top